Mit kell tudnom a coachvalaszto.hu-ról, és miért érdemes regisztrálnom?

Jelenleg a csapból is az folyik, hogy építs énmárkát, ehhez menj el énmárka workshopra, hozd létre és folyamatosan tartsd is fent közösségi oldalaid, mindezek mellett ajánlott blogot vezetni, hírleveleket küldeni és további súlyos pénzeket elkölteni online hirdetésekre. Neked marad időd ezek mellett arra, amit valóban szeretsz csinálni? Marad időd arra, hogy a szeretett hivatásodra rendelt időd 100%-át az ügyfeleidre fordítsd? Hogy énmárka kurzusok helyett további coach továbbképzésekre járj, hogy minél magasabb színvonalat tudj biztosítani ügyfeleidnek?

Mi, – a coachvalaszto.hu csapata – logikusan végig gondoltuk azt a jövőt, ahol több ezer coach próbálja pályatársait a keresőben maga mögé utasítva az ügyfeleket elhalászni szép, de drágán felépített weboldalakkal, közösségi média felületekkel – amelyeknek csak akkor vannak hosszútávon létjogosultságuk, ha folyamatos, célcsoportjának releváns tartalommal vannak feltöltve.

Felismertük, hogy egy olyan oldalon szerepelni, ahol az általad megírt tartalommal emelkedhetsz ki a többi coach közül lényegesen egyszerűbb, mint folyamatosan reklámra költeni és a keresőkben megküzdeni az első helyekért.

Mi garantáljuk, hogy a Te célcsoportodat hozzuk el az oldalra, ahol egyszerűen Rád találhatnak.

Az oldalt azoknak a coachoknak hoztuk létre:

  • akiknek elegendő ügyfelük van és tisztában vannak azzal, hogy a minőségi tartalomgyártással és a köztudatban történő bennmaradással érhető el, hogy az ügyfélszámuk tartósan magas maradjon,
  • akik szeretnék a meglévő ügyfeleik számát bővíteni,
  • akiknek van saját honlapjuk, hírlevél küldő rendszerük, és szeretnének ezzel a tartalommal még szélesebb közönség előtt megjelenni,
  • akiknek nincs honlapjuk, akár teljesen kezdők ezen a területen és ügyfeleket kívánnak szerezni.

Egyszóval minden olyan coachnak – aki akár tud, akár nem százezreket költeni évente énmárka építésre -, szeretne ismertté válni és ügyfeleket szerezni. Szeretné, ha nem az alapján választaná ki őt egy ügyfél, hogy az adott hónapban mennyit tudott hirdetésre fordítani, hanem az alapján a tartalom alapján, melyet saját maga ír, készítve ezzel egy névjegyet a coachvalaszto.hu-n.

VÁLASZTHATÓ CSOMAGJAINK

Mit nyújt a csomag Arany Ezüst Bronz
Szakmai profil, kapcsolati adatokkal
Rövid bemutatkozó anyag
Hosszú bemutatkozó anyag
Értékelési lehetőség
Közvetlen kapcsolati hivatkozások a profilban
Cím térképes megjelenítése a profilban
Blogbejegyzések megjelenítése a saját profilban
Válaszadási lehetőség a "coach válaszol" beérkező kérdésekre
Előfizetési díj
2.490 Ft

+ ÁFA/hó*

29.880Ft+ÁFA/év
2.090 Ft

+ ÁFA/hó*

25.080Ft+ÁFA/év
1.290 Ft

+ ÁFA/hó*

15.480Ft+ÁFA/év

*Coachaink egyszerre 12 havi szolgáltatást rendelhetnek meg. A díj időszakonként előre esedékes.