T. Coachválasztó!

Könyvelő vagyok, 47 éves, nő. Hosszabb ideje úgy érzem, hogy nem érdekel a munkám. Nem szívesen megyek dolgozni. Mindig ugyanazt csinálom, hihetetlen robot. A munkahelyemet szeretem, a munkatársaimat is (jórészt).
Mit kezdjek ezzel az érzéssel? Próbáljam elviselni, vagy próbáljak változtatni? Egyáltalán érdemes még ilyen korban változtatni?
Tisztelettel:
K. Éva

Kiss Enikő
Válaszadó:

Kedves Éva!

Amikor benne vagyunk egy mókuskerékben, sok képességünkkel, kompetenciánkkal nem vagyunk tisztában. Mihelyt ezeket egy szakember segítségével felfedjük, megtaláljuk motivációinkat, belső kis mozgató rugóinkat a munkánk felé. Ezzel a munkával segíthetjük meghozni azt a döntést, hogy érdemes-e változtatni, vagy mit kell változtatni ahhoz, hogy újból jól érezd magad ebben a munkakörben.
Írtad, hogy fontosak számodra a kollégáid, ebből számomra úgy tűnik, hogy te a működésedben inkább emberközpontú vagy. Döntésedet a motivációkon túl ez is befolyásolhatja.
Ehhez egy jól felépített coaching folyamatot ajánlok Neked, ami az első, ingyenes konzultációval kezdődik. Ez alapján eldöntheted, hogy az általad választott coach-csal szívesen dolgoznál-e az elakadásod megoldásán.

Üdvözlettel: Kiss Enikő