A felhasználói fiók állapota Jóváhagyott
business coachkarrier coach
+36-70-941-9802

egyetem

Független beszerzési és logisztikai szaktanácsadóként dolgozom. Fejlesztőként a leghatékonyabb módszereket alkalmazom. Ennek szerves része a business coaching.

2014-től oktatóként is jelen vagyok a szakmai életben. Egyetemeken, vállalati nyílt képzéseken adom át a megszerzett tudást, gyakorlati tapasztalatot. Aktívan dolgozom azért, hogy általam olyan emberek kerüljenek a munkaerő piacra, akik tisztában vannak szakmai és személyiségbeli lehetőségeikkel és kihozzák magukból a legjobbat.

Ezért korábbi tanulmányaimat kibővítve 2017. februárban business coach képesítést szereztem a Budapesti Gazdasági Egyetemen. Önmagam folyamatos fejlesztése legalább olyan fontos, mint ügyfeleimé.

Vezetőként magam is többször igénybe vettem business coach segítségét. Pozitív hatását a munkámban és a magánéletben egyaránt élveztem.
Ahogy mondani szoktam: "Minden közép és felsővezetőnek receptre felírnám, mert ez mindenkinek jár!" Évek óta aktívan dolgozom, hogy minél többen vegyék igénybe a coach szolgáltatást.