A felhasználói fiók állapota Jóváhagyott
business coach-executive coach-team coachlife coach
+36302505565

Rendszerszemléletű megoldásorientált coach
Vezetőfejlesztő, team- és executive coach
Szupervizor

http://koczka.eva1

A munkámmal kapcsolatban elég sokáig éreztem úgy, hogy nem egészen kerek, valamin változtatnom kell. Olyan munkát akartam, amitől a hozzám fordulók többek lesznek, amitől előbbre jutnak, haladnak. amitől elégedettebben élik az életüket.
Amikor készen álltam a változásra, kaptam is egy lehetőséget. Így lettem tréner, majd rendszerszemléletű megoldásorientált coach.
Folyamatosan rajzolódott ki előttem, hogy mennyi energiát vagyok képes mozgósítani azért, hogy a fejlődni kívánó felnőtteket segítsem. Ehhez még többet akartam tudni, ezért jött az újabb képzés, ami alapján rendszerszemléletű vezetőfejlesztő, team- és executive coach lettem. Ez után még 2 év iskola, hogy szupervizor is lehessek.
10 éve az életem a folyamatos fejlesztés jegyében zajlik. Ez nemcsak a hozzám fordulókra vonatkozik, hanem önmagamra is. Előadások, konferenciák, workshopok, tréningek, könyvek… ezek mind azért, hogy még jobban ismerjem önmagam, és még többet tudjak adni a hozzám fordulóknak, az ügyfeleimnek. Így tudok azoknak segíteni, akik szeretnének többet kihozni magukból, akik sikeresebbek, elégedettebbek kívánnak lenni az életük bármely területén, akik önmaguk legjobbját akarják megvalósítani.
Eddigi és jelenlegi ügyfeleim magánszemélyek, közép- és felsővezetők, vállalkozók.